O NAMA

O nama

Naša tvrtka Krin d.o.o. djeluje već dugi niz godina te ju obilježava kako tradicionalnost tako i profesionalnost u obavljanju registrirane djelatnosti. Naime, od davne 1972.g. djeluje kao poslovnica za prodaju unutarnje i vanjske stolarije pod imenom Inles (tvrtke Inles, Slovenija ) nakon čije transformacije u procesu privatizacije prodajnih mjesta nastavlja sa radom kao Inles – Jurdani te u konačnici danas posluje kao privatna tvrtka Krin d.o.o.

Zapošljavamo 7 kvalificiranih djelatnika sa izrazitim timskim djelovanjem te smo prepoznatljivi već godinama na širem području kao uigran, brz i ljubazan tim koji se odlikuje kvalitetom u poslovanju i konkurentim cijenama svojih proizvoda. Nastojimo udovoljiti svim našim kupcima, postojećima i budućima. Nove kupce koje očekujemo već danas nastojimo zadovoljiti bogatom ponudom naših artikala. Sve ove godine rada radimo na poboljšanju ponude i zadovoljavanju tržišta, te umjesto dosadašnje unutarnje i vanjske stolarije (koja je također u našoj ponudi), naša primarna ponuda odnosi se na pločaste materijale, čiju ponudu širimo sukladno tržištu potražnje odnosno dekorima koji su trenutno u trendu.

Naše sjedište je smješeno na željezničkoj stanici u Jurdanima, na staroj cesti Rijeka – Trst. U vlasnišvu posjedujemo halu koja se rasprostire na 2000 m2. Raspolažemo strojem renomirane austrijske tvrtke Schelling za optimiziranje pločastih materijala te krojenje istog uz milimetarsku preciznost. Obrada rubova pločastih materijala također se vrši na vrhunskom austrijskom stroju marke OTT koji daje mogućnost ljepljenja melaminskih traka, ABS traka i drvenih letvica do debljine ruba 40 mm. Također posjedujemo vlastiti kombi kojim vršimo dostavu u bližoj i daljoj okolici prema željama naših kupaca.

Napravite jedinstvenu i unikatnu kuhinju, ormar, krevet ili kupaonski namještaj

Dođite i posjetite nas, očekuje Vas ljubazno osoblje spremno riješiti Vaš upit.

Uvjerite se osobno u našu kvalitetu....

OSNOVNI PODACI

  • Tvrtka: KRIN proizvodnja i trgovina, d. o. o.
  • Skraćena tvrtka: KRIN d. o. o.
  • OIB: 22017159173
  • Sjedište: Jurdani 47/a, 51213 Jurdani, Hrvatska
  • Upisan u registar Trgovačkog suda u Rijeci
  • MBS: 040084488
  • Iznos temeljnog kapitala: 100.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
  • Član uprave: Bojan Kućel
  • ŽR: 2402006-1100398211 Erste&Steiermärkische Bank d.d. Jadranski trg 3a 51000 Rijeka, Hrvatska

 
  

AKCIJA DO ISTEKA ZALIHA