TAVANSKE STEPENICE

Tavanske rasklopne stepenice po mjeri

Metalne tavanske rasklopne stepenice izrađene su od metalnog okvira sa rozetom koji je ofarban u bijelo. Poklopac okvira izrađen je od bijelog iverala debljine 18 mm, između okvira i poklopca nalazi se brtva. Zbog okvira sa rozetom stepenice su primjerene za suhomontažne stropove.
Podizni mehanizam tavanskih stepenica je metalni i punjen je plinom (amortizer) koji omogućuje poluautomatsko otvaranje i zatvaranje stepenica jednostavno i bez napora.
Sama montaža tavanskih stepenica je jednostavna, ugrađuje se zajedno sa okvirom i podiznim mehanizmom te su odmah spremne za upotrebu.
Za metalne tavanske stepenice može se izraditi i gornji poklopac (od panel ploče debljine 18 mm) koji služi kao toplinska izolacija te štiti od eventualne prašine sa tavana. Taj okvir se pričvršćuje na metalni okvirstepenica. Između okvira i gornjeg poklopca je također brtva. Gornji poklopac otvara se ručno nakon što se popnemo stepenicama (pričvršćen je kopčom).
Tavanske stepenice se izrađuju u standardnim dimenzijama (90x70, 100x70, 120x70, 130x70 cm).
Aluminijska ljestva se može izraditi od tri,četiri ili pet dijelova, ovisno o dimenziji otvora i visini stropa (od poda do stropa). Zbog toga stepenice se mogu izrađivati za manje otvore (npr.80x60x260 cm) i za otvore gdje je visina stropa veća od 280 cm.

*Moguća je izvedba tavanskih ljestvi sa DRVENIM OKVIROM (od panel ploče 18 mm) i aluminijskom ljestvom.

AKCIJA DO ISTEKA ZALIHA